Interim griffiefuncties

Of het nu is in een vacature, een ziektevervanging of tijdelijk extra handjes, bij ons kun je voor al je capaciteitsvragen terecht.

We selecteren talenten met een passie voor de lokale en regionale democratie en leiden hen op binnen onze eigen Necker Griffie Academy. Al jarenlang detacheren we hen op griffies in alle rollen die zich daar voordoen, van griffier tot raadsadviseur en incidenteel ook griffiemedewerker. Of het nu is in een vacature, een ziektevervanging of tijdelijk extra handjes, bij ons kun je voor al je capaciteitsvragen terecht. Onze interim-professionals hebben door hun vele ervaringen snel door wat de vraagstukken zijn waarmee aan de slag moet worden gegaan, en draaien ook hun hand niet om voor het uitvoerende werk.

Naast onze eigen interim professionals hebben we de afgelopen jaren een breed netwerk opgebouwd met ervaren mensen die hun sporen in het griffiewerk hebben verdiend.

Het voordeel van een Necker Interimmer?

Klanten vertellen ons dat ze niet alleen een interimmer krijgen, maar ook alle Neckerkennis die in huis is! Als zich bijvoorbeeld tijdens een opdracht een integriteitsvraag opdoemt, dan is er een Necker-collega die even meekijkt of ingezet kan worden.

Wat kunnen wij voor u doen?

Marijke van de Plasse

Marijke van de Plasse

Griffie-expert / adviseur
Pieter Overeem

Pieter Overeem

Interim expert / adviseur
Necker Nieuwsbrief - blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de Griffie-update

Iedere 2 weken sturen we een handig overzicht van de vacatures, starters en jubilea in griffieland. Ook op de hoogte blijven?