in memoriam

Hans Oostendorp

28 december 1978 - 8 april 2020
Foto van
in memoriam

Hans Oostendorp

28 december 1978 - 8 april 2020

In januari liet Hans ons weten dat hij zich niet zo goed voelde. Het bleek geen griep, maar een onduidelijke combinatie van een virus en een auto-immuunziekte. Uniek in de wereld. Net iets voor Hans… Lang dachten we Hans op enig moment weer bij ons op kantoor te zien. Nu weten we dat dat nooit meer gaat gebeuren.

Hans was een fantastische collega en een geweldige directeur, adviseur en onderzoeker. Iemand met een enorm hart voor het openbaar bestuur. In die omgeving heeft hij echt zijn stempel gedrukt, en had hij invloed op de loopbaan van velen. ‘Is een burgemeesterschap niet iets voor jou?’, heeft hij tegen velen gezegd, alsook het tegenovergestelde. Naast een geliefde collega, was Hans de grote liefde van Marleen en een geweldige papa voor Stan, Anna en pas heel kort voor Gijs.

Video boodschap
Video boodschap

Roel Freeke

Eigenaar en directeur
06-26 02 60 19

Herinnering delen?

Wij missen Hans immens en koesteren al onze herinneringen aan hem. Wil je jouw herinnering aan Hans delen, mail ons dan op herinnering@necker.nl. We bundelen al die herinneringen tot een betekenisvol aandenken aan Hans, dat zal blijven bestaan en telkens weer kan worden gedeeld. We verzamelen tot 1 juni 2020.