Boek ‘Ik Raadslid’

Editie 2021

In 2018 hielp het handboek Ik Raadslid 2000 raadsleden op weg. Eerder werden er rond de gemeenteraadsverkiezingen van 2014 2000 exemplaren verkocht en hetzelfde geldt voor de editie van 2010. En ook voor de raadsleden die het voornemen hebben om in 2022 (weer) als raadslid aan de slag te gaan, is Ik Raadslid er. Om hen te voorzien van basiskennis en aansprekende praktijkvoorbeelden. Om hen te informeren over recente ontwikkelingen en relevante wet- en regelgeving. En bovenal om hen te helpen bij een succesvolle invulling van deze bijzondere rol.

Het boek heeft dezelfde titel als in 2010, 2014 en 2018, maar achter de kaft gaat een geactualiseerde inhoud schuil. De tijd staat immers bepaald niet stil. Editie 2021 besteedt voor raadsleden meer aandacht aan thema’s als de energietransitie en de omgevingswet, maar ook integriteit komt uitgebreid aan bod. Met in elk hoofdstuk actuele voorbeelden en duiding van recente ontwikkelingen.

Derde druk 

In onze webshop is het boek te bestellen per 5 stuks te bestellen voor €25,- (ex btw) per stuk. We kozen voor deze derde editie voor iets kleiner formaat en iets lichter papier voor het binnenwerk om een vaste lage prijs te realiseren van €25,- (ex btw) ten opzichte van de reguliere prijs van 36,24 (excl. btw). 

Liever één exemplaar bestellen? Kijk op bol.com of vraag het bij jouw favoriete boekhandel. 

Betaling op factuur of via iDeal

Betaling van uw bestelling kan op factuur of via iDeal. Verzendkosten zijn ongeacht het aantal €12,-.