Griffie-update Live #4 | Huiskamereditie; een gesprek over je relatie met de werkgeverscommissie

Tijdens deze vierde editie van de Griffie-update Live gaat Marijke van de Plasse in gesprek met jou! Het jaarcongres van de Vereniging van Griffiers van vrijdag 2 oktober heeft ons opnieuw laten zien dat griffiers verhalen, vragen en dilemma’s met elkaar willen delen, en hoe dat iedereen weer energie geeft om er ook dit jaar weer tegen aan te gaan. Na drie succesvolle online bijeenkomsten organiseert Necker van Naem daarom de vierde editie van de Griffie-update Live. 

Deze keer geen vooraankondiging van gastsprekers, want iedereen komt aan het woord! In een online huiskamergesprek zullen we op donderdag 29 oktober met elkaar van gedachten wisselen over je relatie met de werkgeverscommissie. Ook een dilemma of vraag die je wilt bespreken met andere griffiers, of ben jij juist de persoon die je collega’s van goede tips kan voorzien? Meld je dan nu aan!

Hoe krijg je de werkgeverscommissie enthousiast, hoe krijg je haar goed in de werkgeversrol?

Je mist specifieke kennis binnen je griffie, er komt een flink project op de griffie af, of je wilt simpelweg meer dan alleen maar regelen rondom vergaderingen. Kortom: je wilt aan de slag met je griffie. Maar hoe neem je de werkgeverscommissie daarin mee? Hoe zorg je dat zij enthousiast wordt voor deze stap? En: hoe zorg je er überhaupt voor dat de werkgeverscommissie goed in de werkgeversrol komt?

Een ding is zeker:
samen weten we meer dan alleen 

De Griffie-update Live heeft na drie edities laten zien dat griffiers graag bij elkaar het licht opsteken en van elkaar willen leren. Necker van Naem biedt daarom een platform om ervaringen met elkaar te delen. Donderdag 29 oktober organiseren we dan ook van 14.00 tot 16.00 uur de Griffie-update Live #4: onze online inspiratiebijeenkomst voor en door griffiers!

Tijdens deze vierde, meer intieme, bijeenkomst spreken we elkaar in een online huiskamersetting. Geen livestream en geen chatfunctie, maar wél een goed gesprek. Door met elkaar dilemma’s en ervaringen uit te wisselen in een vertrouwelijke omgeving helpen we elkaar weer vooruit. Marijke van de Plasse nodigt iedereen uit om in het gesprek verhalen en ideeën te delen over de omgang met de werkgeverscommissie, en zal uiteraard ook vanuit haar eigen ervaringen tips en inzichten meegeven. 

Ben je erbij op 29 oktober?

Je kunt je aanmelden via griffieupdate@necker.nl. Heb je nu alvast een vraag die je graag besproken ziet tijdens de vierde Griffie-update Live? Laat het vooral weten in je aanmelding!